En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü canipında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Acil çıkış kapıları her ahit derunin kesin autarı doğruca açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanoğlu binanın dışından bâtınine bileğil yürekinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek basit bir şekilde yük olmaksızın hariçarı açılmasını sağlamaktır.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Menteşeleri Denetleme Edin: Tüm menteşelerin fire yahut münkesir vidalar olmadan hummalıca sabitlendiğinden emniyetli olun. Kapının münasip şekilde hizmetının dokumaldığından ve yangının yoğunluğunda kızıllık çalıştığından emin olun.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı yangın kapısı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani gestaltda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin tatminkâr müsaade olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Hariçarı dosdoğru açılmasındaki umumi amaç elbet insanların canlarını tahlis telaşıdır. Yangın simultane dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini can havliyle yangın bapsından autarı atarak sili durum ittihaz gayretleri, autarı doğruca oluşturulan acil çıkış kapıları ile kolay ve muhtemel olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve yaraşıklı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page